تکنولوژی مواد غذایی
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less

رضا حبیبی؛ اصغر خسروشاهی؛ لیلا روفه گری نژاد؛ شهین زمردی؛ نارملا آصفی

دوره 21، شماره 2 ، دی 1401، ، صفحه 135-150

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.356910.1321

چکیده
  تاثیر ایزولۀ پروتئین‌ سویا (SPI) و پودر جوانۀ یولاف (OGP) بر برخی از ویژگی‌های پنیر فتای بدون آب پنیر بررسی شد. در این بررسی، 6 تیمار مختلف تهیه شد که در آنها بخشی از کنسانتره پروتئین شیر (MPC) و شیر خشک بدون چربی (SMP) با نسبت‌های مختلف SPI و OGP (0:0، 3.3: 6.7، 5:5، 10:0، 0:10و 6.7:3.3 درصد) جایگزین گردید. نتایج بررسی­ها نشان داد که رطوبت، پروتئین و اسیدیتۀ ...  بیشتر